Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Vergaderzaal in Tilburg


Home » Vergaderzaal Tilburg

Als je op zoek bent naar een vergaderzaal in Tilburg, dan is Bet Kolen je graag van dienst. Wij zijn een partycentrum en café, maar je kunt bij ons ook uitstekend terecht voor een vergadering. Onze enthousiaste medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om je alle zorg voor de organisatie van een vergadering uit handen te nemen. Wij regelen een geschikte ruimte en alle andere zaken die voor een vergadering nodig zijn. Voor het huren van een vergaderzaal ben je bij ons in Tilburg aan het goede adres!

Kies de vergaderzaal naar wens in Tilburg

Heb je een bespreking met je collega’s? Of heb je een bijeenkomst met klanten, maar is er op kantoor onvoldoende ruimte? Dan biedt het huren van een vergaderzaal van ons café en partycentrum in Tilburg een uitkomst. Bij ons kies je namelijk uit diverse chique zalen voor een gunstige prijs. Daarnaast bieden we ook verschillende extra opties aan waar je gebruik van kunt maken als je dat wenst, zoals een geheel verzorgde lunch en het gebruik van een geluidsinstallatie. Speciale wensen voor de vergadering geef je door aan onze medewerkers. Zo kun je de vergadering bijvoorbeeld afsluiten met een gezellige bedrijfsborrel.

Kom langs voor meer informatie

Je bent van harte welkom aan de Broekhovenseweg 111 in Tilburg om onze vergaderzaal te komen bekijken. Neem voor meer informatie contact met ons op. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 013 5422860. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Vragen? Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar een vergaderzaal in Tilburg, dan is Bet Kolen u graag van dienst. Wij zijn een partycentrum en café, maar u kunt bij ons ook uitstekend terecht voor een vergadering. Onze enthousiaste medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om u alle zorg voor de organisatie van een vergadering uit handen te nemen. Wij regelen voor u een geschikte ruimte en alle andere zaken die voor een vergadering nodig zijn. Voor het huren van een vergaderzaal bent u in Tilburg bij Bet Kolen aan het goede adres!

Kies de vergaderzaal naar uw wens bij Bet Kolen in Tilburg

Heeft u een bespreking met uw collega’s? Of heeft u een bijeenkomst met uw klanten? En heeft u op uw kantoor onvoldoende ruimte voor een vergadering? Dan biedt een vergaderzaal van Bet Kolen in Tilburg uitkomst. Bij ons kunt u kiezen uit diverse chique zalen. Daarnaast kunnen wij u ook verschillende extra opties aanbieden waar u gebruik van kunt maken als u dat wenst. Denk bijvoorbeeld aan een geheel verzorgde lunch en het gebruik van een geluidsinstallatie. Speciale wensen voor de vergadering kunt u natuurlijk doorgeven aan onze medewerkers.

Kom langs voor meer informatie

U bent van harte welkom aan de Broekhovenseweg 111 in Tilburg om een vergaderzaal te komen bekijken. Voor meer informatie kunt u Bet Kolen ook telefonisch bereiken: 013 5422860. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?