Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Een bedrijfsborrel in Tilburg


Home » Bedrijfsborrel Tilburg

Organiseer een fantastische bedrijfsborrel voor jou en je collega’s bij Bet Kolen in Tilburg. Ons café en partycentrum biedt alles wat je nodig hebt voor een gezellige vrijdagmiddagborrel of teambuildingactiviteit. Ontdek onze uitgebreide kaart aan hapjes en drankjes, speel een potje darts of geniet van onze prachtige binnentuin. Bij ons café in Tilburg word je compleet ontzorgd en verzorgen wij een onvergetelijke bedrijfsborrel!

Geniet tijdens de bedrijfsborrel in Tilburg van onze heerlijke drankjes en hapjes

Een bedrijfsborrel is altijd een goed moment om je collega’s beter te leren kennen. In ons sfeervolle bruine café heerst een authentieke sfeer waar je geniet van een drankje en heerlijke hapjes, zoals saté, borrelhapjes en nacho’s. Heb je na de borrel nog trek of is het nog veel te gezellig om naar huis te gaan? Dan kun je bij ons ook een hapje eten om de avond goed af te sluiten. Het is mogelijk om onze kroeg voor een gedeelte af te huren of om een besloten zaal te reserveren. Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers, die graag met je meedenken om een fantastische bedrijfsborrel in Tilburg te organiseren.

Neem contact met ons op om jouw reservering te plaatsen

Wil je ook een bedrijfsborrel in Tilburg organiseren? Neem dan contact met ons op om jouw reservering te bespreken. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden om de borrel naar jouw wensen te verzorgen. We zijn telefonisch te bereiken via 013 5422860 of per e-mail via info@betkolen.nl.

Vragen? Neem contact met ons op

Bet Kolen is een biljartcentrum in Tilburg dat beschikt over 6 biljarttafels en een pooltafel. Het biljartcafé bestaat al meer dan een eeuw en is inmiddels een begrip in Tilburg en omgeving. De tafels die u bij ons in het café vindt, zijn allemaal van hoge kwaliteit. U kunt bij ons zowel terecht voor een vriendschappelijk potje biljarten als voor een wedstrijd op hoog niveau. Bent u op zoek naar een biljartcentrum in Tilburg waar u gezellig een avondje kunt doorbrengen? Dan is Bet Kolen u graag van dienst.

Biljartcentrum Bet Kolen: een begrip in Tilburg en omgeving

Als biljartcentrum bieden wij in Tilburg onderdak aan meer dan 60 verenigingen. Al jarenlang hebben zij bij Bet Kolen de mogelijkheid om hun hobby te beoefenen. Als u langskomt bij ons, kunt u geheel gratis gebruik maken van onze biljarttafels. Daarnaast hebben we ook de beschikking over een professionele 8 ft. pooltafel. Die kunt u huren tegen een uurtarief van 3 euro. Mocht u zin hebben om met uw familie of vrienden een middag of avond te komen poolen, is het aan te raden om de pooltafel van tevoren even te reserveren.

Telefonisch reserveren

Voor het reserveren van een biljart- of pooltafel in Tilburg kunt u via 013 5422860 telefonisch contact opnemen met biljartcentrum Bet Kolen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om gewoon een keertje binnen te komen lopen. U vindt ons biljartcafé aan de Broekhovenseweg 111.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?