Darten & Biljarten

Sinds de oprichting in 1930 beschikt café Bet Kolen over een rijk verenigingsleven, waaronder darters en biljarters. En nee, wie bij ons komt darten en biljarten hoeft zeker geen bedreven speler te zijn. Ook hobbyspelers mogen bij hier hun kunsten vertonen.
Bekijk de foto's
Home » Darten en Biljarten

DARTEN: one hundred and eighty


Eén van de grootste en populairste dartcafés van Tilburg, zo wordt café Bet Kolen ook wel genoemd. We zijn het thuishonk van de 20 reguliere competitieteam die zijn aangesloten bij de Tilburgse Dart Vereniging. Maar ook de 3 Tilburgse selectieteams en 2 superleague-teams spelen bij ons hun thuiswedstrijden.

Met 11 professionele dartborden bieden we genoeg plaats voor dat ultieme schot in de roos. Voor wie geen genoeg van darten kan krijgen, hebben we nog fijne extra’s. Iedere maandag is er een trainingsavond voor jong en oud om ieders niveau verder op te krikken. Daarnaast organiseert café Bet Kolen jaarlijks het ‘Tilburg Open Darttoernooi’, een groot evenement waar meer dan 150 deelnemers op afkomen.

BILJARTEN: van de keu tot de bal


Met een leeftijd van bijna 100 jaar is het biljartcafé van Bet Kolen een bekend begrip. Niet alleen in Tilburg, maar ook ver buiten de stadsgrenzen. We huisvesten maar liefst 6 biljarttafels en zijn het thuisfront van meer dan 60 biljartverenigingen. Een gegeven waar we enorm trots op zijn.

Het gebruik van zowel onze biljart- als dartbenodigdheden zijn overigens lekker Hollands geprijsd. Helemaal gratis en voor niets dus. Kom je binnenkort extra punten scoren? De snacks en borrels staan al voor je klaar.

Openingstijden


 • MA
  12:00
 • DI
  Gesloten
 • WO
  12:00
 • DO
  12:00
 • VR
  12:00
 • ZA
  Op Reservering
 • ZO
  Op Reservering
Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?