Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Biljarten in Tilburg


Home » Biljarten

Wanneer je een gezellig café zoekt om met je vrienden te biljarten in Tilburg, ben je bij Bet Kolen aan het juiste adres. Ons befaamde biljartcafé is al meer dan 100 jaar oud en inmiddels een bekend begrip in Tilburg en omstreken. Een avond bij Bet Kolen staat dan ook garant voor een avond vol gezelligheid.

Biljarten bij het meest sfeervolle café in Tilburg

Bij ons café in Tilburg ben je van harte welkom om te biljarten onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Ons centrum voor biljart biedt onderdak aan ruim 60 verenigingen. Hierdoor hebben zij al jarenlang de mogelijkheid om hun hobby uit te oefenen. Ook als je spontaan een vriendschappelijk potje wil spelen met je vrienden of familie, moet je bij Bet Kolen zijn. Onze cafébezoekers maken namelijk gratis gebruik van de biljarttafels. Trommel je vrienden en familie dus snel op, pak een keu en laat het potje biljarten in Tilburg beginnen!

Doe mee aan een biljarttoernooi

Heb je inmiddels al wel wat biljartervaring en wil je graag de uitdaging aangaan door tegen anderen te spelen? Dan neem je deel aan één van onze biljarttoernooien:

  • Geere Bier 3-banden Koppeltoernooi
  • Jan Vermeer Toernooi
  • Tilburgs Senioren 3-Banden Toernooi

Kom gezellig langs

Wil je binnenkort biljarten bij ons café in Tilburg? Bij Bet Kolen staan wij klaar om je een gezellige avond te bezorgen. Maak gratis gebruik van onze biljarttafels. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 013 5422860 of per e-mail via info@betkolen.nl.

Vragen? Neem contact met ons op

Wanneer u een gezellig café zoekt om met uw vrienden te biljarten in Tilburg, bent u bij Bet Kolen aan het juiste adres. Wij bieden u een uitstekende locatie voor een avond of middag biljarten. Ons befaamde biljartcafé is meer dan 100 jaar oud en inmiddels een bekend begrip in Tilburg en omstreken. Een avond bij Bet Kolen staat dan ook garant voor een avond vol gezelligheid.

Biljarten bij het meest sfeervolle café in Tilburg

Bij ons bent u van harte welkom om te biljarten onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Daarbij biedt ons biljartcentrum ook onderdak aan ruim 60 verenigingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat zij al jarenlang de mogelijkheid hebben om hun hobby uit te oefenen. Ook als u spontaan een vriendschappelijk potje biljart wilt spelen met uw vrienden of familie, moet u in Tilburg bij Bet Kolen zijn. Onze cafébezoekers maken namelijk gratis gebruik van de biljarttafels. Dus trommel uw vrienden en familie op, pak een keu en laat het potje biljarten beginnen.

Doe mee aan een biljarttoernooi

Heeft u inmiddels al wel wat biljartervaring en wilt u graag de uitdaging aangaan door tegen anderen te spelen? Dan neemt u deel aan één van onze biljarttoernooien. Laat zien wat u kunt! De toernooien die we momenteel houden:

  • Geere Bier 3-banden Koppeltoernooi
  • Jan Vermeer Toernooi
  • Tilburgs Senioren 3-Banden Toernooi

Kom gezellig langs

Binnenkort een potje biljart spelen bij ons café in Tilburg? Bij Bet Kolen staan wij klaar om u een gezellige avond te bezorgen. Maak gratis gebruik van onze biljarttafels. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via 013 5422860 of stuur een email naar info@betkolen.nl

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?