Zaal huren Tilburg

Wil jij een zaal huren in Tilburg voor een feest, borrel, bruiloft of diner? Dan ben je bij Café en Partycentrum Bet Kolen aan het juiste adres!

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Gastvrijheid sinds 1930


Je tweede huiskamer in Tilburg, dat is precies zoals ons Bet het zelf in 1930 voor ogen had. Deze missie is sindsdien niet veranderd, onze inrichting overigens wel! Ons (bijna 100 jaar oude) bruin café hebben we door de jaren heen flink uitgebreid naar meerdere zalen, waar we 30 tot 300 personen kunnen ontvangen.

zaal huren tilburg - kleine zaal
zaal huren tilburg - grote zaal
zaal huren tilburg - buiten locatie
zaal huren tilburg - biljarten en darten

Alle zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals een geluidsinstallatie en projectiescherm. Daarnaast kunnen we de zalen aan elkaar koppelen, zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze binnen- én buitenlocatie.

Een zaal huren in Tilburg voor verschillende gelegenheden


Of je nu op zoek bent naar een kleine zaal of grote zaal in Tilburg, voor een verjaardag of bedrijfsborrel. Bij Café en Partycentrum Bet Kolen ben je aan het juiste adres voor zaalverhuur voor verschillende gelegenheden;

 • Feesten en partijen
 • Verjaardagen
 • Bruiloften
 • Bedrijfsborrels en recepties
 • Vergaderingen
 • Groepsdiners
 • Familiereünies
 • Biercantus
 • Walking dinners

Méér dan alleen zaalverhuur


Naast onze zaalverhuur in Tilburg, helpen onze enthousiaste medewerkers je graag met het organiseren van het feest. Muziek, verlichting, decoratie – dankzij onze jarenlange ervaring met zaalverhuur zijn wij niet voor één gat te vangen. Deel daarom vooral je ideeën met ons! Wilt u het liever zelf regelen? Geen probleem!

Daarnaast hebben we ook een eigen keuken. Van een luxe bittergarnituur tot een in de puntjes verzorgd walking dinner – alles is mogelijk! En breekt de zon door, dan gaan de luiken open en rollen we de barbecue naar buiten.

zaal huren tilburg catering

Vraag een offerte aan


 • Velden met een * zijn verplicht
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze locatie


Veelgestelde vragen


Hebben jullie een klein zaaltje?

Jazeker! Wij hebben verschillende zalen, geschikt voor verschillende groepen. In ons kleine zaaltje in Tilburg kunnen verjaardagen, borrels en feestjes georganiseerd worden voor groepen tot 75 personen. Bent u op zoek naar een klein zaaltje in Tilburg? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kan ik een zaal huren zonder consumpties?

Ja, bij ons is het ook mogelijk om een zaal te huren zonder consumpties in Tilburg. Dit geldt voor al onze zalen. Wilt u graag een zaal huren zonder consumpties? Neem dan contact met ons op! Op basis van uw wensen stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.

Hebben jullie een parkeerplaats?

Wij hebben geen privé parkeerplaats. Wel is er voldoende parkeergelegenheid rondom ons Café & Partycentrum waar je voor €1,- per uur je auto kunt parkeren. Na 22:00 uur en op zondag is het gratis parkeren.

Kan ik een zaal huren voor een verjaardagsfeest?

Onze zalen kunnen voor verschillende feesten worden gehuurd: verjaardagsfeesten, familiereünies, bruiloften, bedrijfsfeesten, borrels en nog veel meer. Wil je een zaal huren voor een verjaardagsfeest voor maximaal 75 personen? Dan is onze kleine zaal in Tilburg een gezellige en sfeervolle optie. Wil je een zaal huren voor een verjaardagsfeest voor meer dan 75 personen? Dan biedt onze grote zaal voldoende ruimte. Is het lekker weer? Dan slaan we de deuren naar onze binnentuin open!

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?