Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Café in Tilburg


Home » Café Tilburg

Ontdek ons bruin café in Tilburg waar je in goed gezelschap geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Bet Kolen is al honderd jaar een begrip in Tilburg en staat voor gastvrijheid en gezelligheid. Speel een potje darts of biljart of geniet van een drankje in de sfeervolle binnentuin. Heb je iets te vieren? Dan helpen wij je een onvergetelijke avond te organiseren. Heb je gewoon zin in een gezellig avondje uit? Dan ben je bij ons ook van harte welkom!

In ons gezellig bruin café is iedere avond wat te beleven

Als bruin café in Tilburg weten we ouderwetse gezelligheid te combineren met een scherpe organisatie van feesten en partijen en service van hoogwaardige kwaliteit. Ons personeel doet er alles aan om jou en je gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen en neemt je de organisatie van jouw aangelegenheid compleet uit handen. Zo kun je ontspannen genieten terwijl we een heerlijk diner, spetterend bruiloftsfeest of gemoedelijke bedrijfsborrel verzorgen. Voor een gezellig avondje uit kun je ook bij ons terecht. Zo speel je een gezellig potje darts of biljart. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van onze bezorgservice, zodat je ook thuis van onze heerlijke hapjes en maaltijden geniet. Laat je verrassen door de mogelijkheden van ons bruin café in Tilburg!

Kom snel eens langs voor een heerlijke avond uit

Heb je wel zin in een avondje uit bij ons bruin café in Tilburg? Kom gerust eens binnenlopen voor een lekker hapje en drankje! Wil je een borrel of feest organiseren of een feestruimte huren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken via 013 5422860 of info@betkolen.nl. Ons personeel helpt je graag een knalfeest te organiseren!

Vragen? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een afstudeerborrel in Tilburg? Dan moet u bij Bet Kolen zijn. Wij zijn een horecagelegenheid waar u terechtkunt voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, verjaardag of een feestje omdat u bent afgestudeerd. Onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om festiviteiten van groot tot klein in goede banen te kunnen leiden. Ook voor een afstudeerborrel komt u in Tilburg naar Bet Kolen.

Afstudeerborrel geven bij Bet Kolen in Tilburg

Heeft u uw diploma behaald en wilt u in Tilburg een geweldige afstudeerborrel geven om dat te vieren? Bet Kolen helpt u daar graag bij! Wij nemen u alle zorg voor de organisatie van een feest uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is uw vrienden, familie en kennissen uitnodigen. De catering, muziek, verlichting en de aankleding van de feestruimte wordt door ons verzorgd. Heeft u zelf ideeën over de invulling van de avond? Dan staan wij natuurlijk open voor uw inbreng. Geef bij onze medewerkers aan wat u precies wilt en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Schitterende feestzaal

Bet Kolen beschikt in Tilburg over een schitterende feestzaal die ideaal is voor een afstudeerborrel. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact op via 013 5422860. U kunt natuurlijk ook even langskomen in het café aan de Broekhovenseweg 111.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?