Eten & Borrelen

Tradition makes a difference, since 1930

Home » Café-Restaurant

Café-Restaurant in Tilburg


Wil je gezellig borrelen met vrienden, collega’s of familie in Tilburg? Kom dan eens naar ons partycentrum. Honderd jaar geleden heeft Bet Kolen dit café opgericht. Ondertussen hebben we nieuw leven in de favoriete buurtkroeg van Tilburg geblazen. Vol trots presenteren we je ons café 2.0 met de authentieke sfeer van weleer. Ons partycentrum is een toegankelijke plek waar iedereen welkom is. ‘Mi casa es su casa’, zoals ze het in Spanje zo mooi zeggen. Dit alles is te vinden op een steenworp afstand van het centrum.

Borrelen en eten is altijd gezellig in ons café-restaurant in Tilburg

Naast ons royale biermenu van de tap, bieden we je ook een mooie dinerkaart aan. Smaakvolle gerechten van het seizoen, nacho’s, borrelhapjes en natuurlijk onze welbekende spareribs, eet je bij ons in ons gezellige eetcafe. Met familie en vrienden kun je borrelen, darten, spelletjes spelen, biljarten en sportwedstrijden kijken tot in de late uurtjes, of lekker babbelen met de kastelein: bij Bet Kolen in Tilburg kan het allemaal!

Ontdek de mogelijkheden

Is het tijd voor een feestje en wil je hiervoor een borrel organiseren? Super, want ook dat kan bij Bet Kolen! In dit geval huur je een deel van onze kroeg af. Wil je liever in een grotere besloten ruimte borrelen in Tilburg? Kijk dan eens naar onze speciale ruimte voor feesten en partijen. Om de mogelijkheden te bespreken, neem je contact met ons op via 013 5422860.

Evenement of bedrijfsuitje?

Wij werken voor evenementen en bedrijfsuitjes samen met diverse organisatiebureau’s. Wij hebben goede ervaringen met PUB Events.

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  Gesloten
 • WO
  16:00
 • DO
  16:00
 • VR
  16:00
 • ZA
  16:00
 • ZO
  Gesloten
Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?