Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Een feestruimte huren in Tilburg


Home » Feestruimte Tilburg

Wil je een feestruimte huren in Tilburg en wil je graag dat jouw gasten nog lang napraten over jouw feest? Dan is Café en Partycentrum Bet Kolen de plek voor jou! Wij organiseren graag een feest waarbij alles, van horeca tot catering en entertainment, volledig voor jou wordt verzorgd! In ons café in Tilburg kun je een feestruimte huren waarbij jij en je gasten zich maar op een ding hoeven te concentreren, en dat is feestvieren!

Zorgeloos feestvieren door een feestruimte te huren in ons café in Tilburg

Heerlijk toch, als je een feestruimte in Tilburg kunt huren die volledig voldoet aan je verwachtingen en wensen? Tijdens elk feest bij Bet Kolen blijven de magen gevuld dankzij een koud of warm buffet, of natuurlijk luxe minihapjes. Bovendien blijven de glazen gevuld door het enthousiaste personeel. Wanneer de stemming er goed in zit, mag de muziek best een tandje harder en is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan! En als kers op de taart ga je aan het eind van de avond met een goed gevoel naar huis en hoef je je geen moment druk te maken om de rommel. Dat is pas feestvieren zonder zorgen!

Neem contact met ons op voor het huren van de feestruimte

Wil je onze feestruimte in Tilburg huren? Neem dan vooral even contact met ons op en laat je informeren. Wij vertellen je dan graag over de mogelijkheden. We organiseren namelijk van alles: van biercantussen tot darttoernooien. Bel naar 013 5422860 of kom gezellig bij ons langs voor meer informatie. Zien we je ook snel feestvieren bij Bet Kolen?

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u een feestruimte huren in Tilburg voor een feest waar uw gasten nog lang over zullen praten? En wilt u een compleet verzorgd feest waarbij alles, van horeca tot catering, tot entertainment volledig voor u wordt verzorgd? Dan is Café en Partycentrum Bet Kolen de plek voor u! Hier kunt u in Tilburg een feestruimte huren waarbij u en uw gasten zich maar op een ding hoeven te concentreren, en dat is feest vieren!

Volledig verzorgde feestruimte huren in Tilburg

Heerlijk toch? Als u een feestruimte in Tilburg kunt huren die volledig voldoet aan uw verwachtingen en wensen? Bij Bet Kolen blijven de magen gevuld dankzij een koud of warm buffet, of natuurlijk luxe minihapjes, en de glazen blijven gevuld door het enthousiaste personeel. Wanneer de stemming er goed inzit mag de muziek best een tandje harder en is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan! En als kers op de taart gaat u aan het eind van de avond lekker naar huis en hoeft u zich geen moment druk te maken om de rommel. Dat is pas feestvieren zonder zorgen!

Neem contact op voor het huren van de feestruimte

Wilt u onze feestruimte in Tilburg huren? Neem dan vooral even contact op met Bet Kolen en laat u informeren over de mogelijkheden op locatie. Hiervoor kunt bellen met telefoonnummer 013 5422860. We vinden het natuurlijk ook erg gezellig als u voor meer informatie gewoon even bij ons binnen loopt! Zien we u ook snel feestvieren bij Bet Kolen?

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?