Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Bruiloftsfeest in Tilburg


Home » Bruiloftsfeest Tilburg

Als je zoekt naar een prachtige locatie om jouw bruiloftsfeest in Tilburg te organiseren, dan moet je bij ons partycentrum zijn. Bet Kolen organiseert al jarenlang onvergetelijke trouwfeesten, waarbij de bruid en bruidegom écht centraal staan. Als partycentrum wordt je bij ons compleet ontzorgd en geef je met een gerust hart de catering, verlichting en aankleding uit handen. Zo beleef je de dag van je dromen.

De mooiste dag van je leven met een bruiloftsfeest bij ons in Tilburg

Als je ervoor kiest om je bruiloftsfeest bij ons partycentrum in Tilburg te organiseren, dan nemen we de organisatie van het feest voor onze rekening. Zo hoef je je tijdens jouw grote dag geen zorgen te maken en kun je echt genieten. Ons enthousiaste personeel is gespecialiseerd in het organiseren van zowel kleine als grote feesten en partijen en realiseert een aankleding, catering, verlichting én muziek die perfect bij jou en je verloofde past. Geniet van een heerlijk diner op de sfeervolle binnenplaats met je gezelschap of ga helemaal los op jouw favoriete muziek in onze danszaal. Ontdek de mogelijkheden zelf!

Neem contact met ons op om jouw trouwfeest te bespreken

Wil je jouw bruiloftsfeest bij ons in Tilburg organiseren? Neem dan contact met ons op om jouw aanvraag te bespreken. We zijn telefonisch te bereiken via 013 5422860 of per e-mail via info@betkolen.nl. Ook is het mogelijk de trouwlocatie te bekijken. Loop gerust binnen bij ons café en maak kennis met onze enthousiaste collega’s.

Vragen? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een afstudeerborrel in Tilburg? Dan moet u bij Bet Kolen zijn. Wij zijn een horecagelegenheid waar u terechtkunt voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, verjaardag of een feestje omdat u bent afgestudeerd. Onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om festiviteiten van groot tot klein in goede banen te kunnen leiden. Ook voor een afstudeerborrel komt u in Tilburg naar Bet Kolen.

Afstudeerborrel geven bij Bet Kolen in Tilburg

Heeft u uw diploma behaald en wilt u in Tilburg een geweldige afstudeerborrel geven om dat te vieren? Bet Kolen helpt u daar graag bij! Wij nemen u alle zorg voor de organisatie van een feest uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is uw vrienden, familie en kennissen uitnodigen. De catering, muziek, verlichting en de aankleding van de feestruimte wordt door ons verzorgd. Heeft u zelf ideeën over de invulling van de avond? Dan staan wij natuurlijk open voor uw inbreng. Geef bij onze medewerkers aan wat u precies wilt en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Schitterende feestzaal

Bet Kolen beschikt in Tilburg over een schitterende feestzaal die ideaal is voor een afstudeerborrel. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact op via 013 5422860. U kunt natuurlijk ook even langskomen in het café aan de Broekhovenseweg 111.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?