De dag van je leven vier je bij ons

Trouwlocatie in Tilburg: van ceremonie tot super feest!

Van ceremonie tot feest

Officiële trouwlocatie

Binnen- & buitenlocatie

Trouwlocatie in Tilburg


Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Tilburg? Dan ben je bij Bet Kolen aan het juiste adres! Al bijna 100 jaar (sinds 1930) openen wij onze deuren om onvergetelijke momenten te creëren. En dat is wat jouw bruiloft moet zijn: onvergetelijk!

trouwlocatie tilburg

De perfecte trouwlocatie voor een onvergetelijke dag!


Jullie dag moet perfect zijn, van begin tot eind. Als officiële trouwlocatie in Tilburg, begrijpen wij dat als geen ander. Van een romantische ceremonie tot een feestelijke avondreceptie, wij hebben meerdere zalen waardoor alles mogelijk is.

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in onze sfeervolle zaal, een romantische buitenceremonie in onze betoverende tuin, of beide. Wij bieden de perfecte setting om jullie liefde te vieren: ongedwongen en onvergetelijk!

Een compleet bruilofsprogramma


Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Wij nemen de stress uit jullie handen door een compleet bruiloftsprogramma aan te bieden. Van de ceremonie tot de taart en toast, het overheerlijke diner, de BBQ of een trendy walking dinner met de daggasten en natuurlijk een spetterend avondfeest. Ons ervaren team zal jullie begeleiden zodat jullie volop kunnen genieten van jullie speciale dag.

trouwlocatie in tilburg met catering

Ontdek onze trouwlocatie in Tilburg


 

Maak vrijblijvend een afspraak


Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Tilburg? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden en kosten? Neem contact met ons op om, geheel vrijblijvend, een afspraak in te plannen. We geven je een rondleiding en bespreken samen jullie bruiloftsplannen.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?