Terrasje pikken

Sun, Drinks & Party..!!

Bekijk de foto's

Home » Terras

Een restaurant met binnentuin in Tilburg


Ons restaurant met binnentuin is een groene oase in de stad, dé ultieme plek in het zonnetje in Tilburg. Zodra de zomerse zonnestralen zich laten zien, staan wij met onze loungesets buiten op je te wachten. Op warme zomerdagen is de binnentuin van Bet Kolen namelijk dé locatie voor jouw borrel, diner, feest of bruiloft.

Ontdek de landelijke sfeer in ons restaurant met binnentuin in Tilburg

Een landelijke sfeer met moderne, industriële elementen: ons restaurant met binnentuin en overdekte buitenbar is geschikt voor ieder soort event in Tilburg. Vertoon je eigen kookkunsten tijdens een gezellige barbecue met vrienden. Of plof tijdens je bedrijfsborrel neer op een stoel en laat je door ons bedienen. Niets is te gek, alles is bespreekbaar. Samen maken we er iets moois van! En ja, een zonnige buitenbruiloft kan ook op Broekhoven. Óp ja, zo zeggen wij dat in Tilburg. Een romantische ceremonie onder de bomen, dat regelen wij als officiële trouwlocatie in Tilburg voor je. Je kunt onze tuin inclusief bar overdag voor maar liefst 100 personen afhuren. Daarnaast helpen we je graag mee met de organisatie. Ben je nieuwsgierig naar meer of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons en ontdek de mogelijkheden!

Reserveer snel jouw tafel

Wil je ook genieten in ons restaurant met binnentuin in Tilburg? Reserveer dan snel jouw tafeltje online of neem contact met ons op om de verhuurmogelijkheden voor een feest of partij te bespreken. Je bereikt ons telefonisch via 013 5422860 of per e-mail via info@betkolen.nl

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?