Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Lunchen in Tilburg


Home » Lunchen Tilburg

Wanneer je wilt lunchen in Tilburg, ben je bij Bet Kolen van harte welkom. Ons eetcafé bestaat al meer dan honderd jaar en is al die jaren een tweede huiskamer geweest voor veel mensen. Aan sfeer ontbreekt het dus zeker niet. Bij ons is iedereen welkom: of je nu met vrienden, familie of collega’s wilt komen. Wanneer je wilt lunchen in Tilburg, staat onze deur altijd voor je open!

Uitgebreid lunchen en borrelen in ons café in Tilburg

In onze keuken maken we graag een lekker uitgebreide lunch voor je klaar. Wil je graag nog even blijven hangen? Dat vinden we alleen maar gezellig! Probeer eens een biertje van ons royale biermenu van de tap of kies voor een van onze zorgvuldig geselecteerde wijnen. In de tussentijd kun je lekker kletsen met je gezelschap, een spelletje spelen of een potje biljarten. Kortom: bij Bet Kolen is er altijd wel wat te doen!

Reserveer jouw tafel vandaag nog

Wil je komen lunchen in ons altijd gezellige eetcafé in Tilburg? Reserveer dan jouw tafel vandaag nog. Dit doe je online of door te bellen naar 013 5422860. We hopen je snel te mogen ontvangen in ons café of op ons terras. Heb je iets te vieren en wil je met een groot gezelschap komen? Dan is het ook mogelijk om een feestruimte te huren.

Vragen? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een afstudeerborrel in Tilburg? Dan moet u bij Bet Kolen zijn. Wij zijn een horecagelegenheid waar u terechtkunt voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, verjaardag of een feestje omdat u bent afgestudeerd. Onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om festiviteiten van groot tot klein in goede banen te kunnen leiden. Ook voor een afstudeerborrel komt u in Tilburg naar Bet Kolen.

Afstudeerborrel geven bij Bet Kolen in Tilburg

Heeft u uw diploma behaald en wilt u in Tilburg een geweldige afstudeerborrel geven om dat te vieren? Bet Kolen helpt u daar graag bij! Wij nemen u alle zorg voor de organisatie van een feest uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is uw vrienden, familie en kennissen uitnodigen. De catering, muziek, verlichting en de aankleding van de feestruimte wordt door ons verzorgd. Heeft u zelf ideeën over de invulling van de avond? Dan staan wij natuurlijk open voor uw inbreng. Geef bij onze medewerkers aan wat u precies wilt en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Schitterende feestzaal

Bet Kolen beschikt in Tilburg over een schitterende feestzaal die ideaal is voor een afstudeerborrel. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact op via 013 5422860. U kunt natuurlijk ook even langskomen in het café aan de Broekhovenseweg 111.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?