Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Biljartcentrum Tilburg


Home » Biljartcentrum Tilburg

Bet Kolen is een biljartcentrum in Tilburg dat beschikt over vijf biljarttafels. Het café voor biljart bestaat al meer dan een eeuw en is inmiddels een begrip in Tilburg en omgeving. De tafels die u bij ons in het café vindt, zijn allemaal van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor zowel een vriendschappelijk potje biljarten als voor een wedstrijd op hoog niveau. Bent u op zoek naar een biljartcentrum in Tilburg waar u gezellig een avondje kunt doorbrengen met biljart en darten? Dan is Bet Kolen u graag van dienst.

Biljartcentrum Bet Kolen: een begrip in Tilburg en omgeving

Als biljartcentrum bieden wij in Tilburg onderdak aan meer dan 60 verenigingen. Al jarenlang hebben zij bij Bet Kolen de mogelijkheid om hun hobby te beoefenen. Als u langskomt bij ons, kunt u gebruikmaken van onze biljarttafels en tevens genieten van onze uitgebreid drank assortiment. Mocht u zin hebben om met uw familie of vrienden een middag of avond te komen biljarten, is het aan te raden om de biljarttafels van tevoren even te reserveren.

Telefonisch reserveren voor een potje biljart in Tilburg

Voor het reserveren van een biljart- of pooltafel in Tilburg kunt u via 013 5422860 telefonisch contact opnemen met biljartcentrum Bet Kolen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om gewoon een keertje binnen te komen lopen. U vindt ons café voor biljart aan de Broekhovenseweg 111 in Tilburg.

Vragen? Neem contact met ons op

Bet Kolen is een biljartcentrum in Tilburg dat beschikt over 6 biljarttafels en een pooltafel. Het biljartcafé bestaat al meer dan een eeuw en is inmiddels een begrip in Tilburg en omgeving. De tafels die u bij ons in het café vindt, zijn allemaal van hoge kwaliteit. U kunt bij ons zowel terecht voor een vriendschappelijk potje biljarten als voor een wedstrijd op hoog niveau. Bent u op zoek naar een biljartcentrum in Tilburg waar u gezellig een avondje kunt doorbrengen? Dan is Bet Kolen u graag van dienst.

Biljartcentrum Bet Kolen: een begrip in Tilburg en omgeving

Als biljartcentrum bieden wij in Tilburg onderdak aan meer dan 60 verenigingen. Al jarenlang hebben zij bij Bet Kolen de mogelijkheid om hun hobby te beoefenen. Als u langskomt bij ons, kunt u geheel gratis gebruik maken van onze biljarttafels. Daarnaast hebben we ook de beschikking over een professionele 8 ft. pooltafel. Die kunt u huren tegen een uurtarief van 3 euro. Mocht u zin hebben om met uw familie of vrienden een middag of avond te komen poolen, is het aan te raden om de pooltafel van tevoren even te reserveren.

Telefonisch reserveren

Voor het reserveren van een biljart- of pooltafel in Tilburg kunt u via 013 5422860 telefonisch contact opnemen met biljartcentrum Bet Kolen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om gewoon een keertje binnen te komen lopen. U vindt ons biljartcafé aan de Broekhovenseweg 111.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?