Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Darten in Tilburg


Home » Darten Tilburg

Wanneer je gezellig wilt darten, kun je hiervoor uitstekend terecht bij Bet Kolen in Tilburg. In ons gezellige dartcafé ben je van harte welkom om een avond of middag te komen darten. We hebben 12 professionele dartborden aan de muur hangen en daar kun je geheel gratis gebruik van maken. Het café bestaat inmiddels al meer dan honderd jaar en is in die periode uitgegroeid tot een begrip in de regio Tilburg. Meer dan 60 verenigingen bieden wij vandaag de dag onderdak om hun hobby te beoefenen. Darten onder het genot van een hapje en drankje doe je in Tilburg bij Bet Kolen!

Een vriendschappelijk potje darten of meedoen aan het Tilburg Open Darttoernooi?

Verschillende competitie- en selectieteams spelen in ons café regelmatig hun trainingspartijtjes en wedstrijden. Ook voor een vriendschappelijk potje darten in Tilburg met je vrienden of familie kun je natuurlijk bij ons langskomen. Wil je graag een darttoernooi organiseren? Ook daarvoor hebben wij diverse mogelijkheden. Wij organiseren bijvoorbeeld elk jaar het ‘Tilburg Open Darttoernooi’ waar ruim 150 deelnemers aan meedoen. Naast darten kun je bij ons ook uitstekend terecht om een potje te poolen of te biljarten. Daarvoor hebben wij zes biljarttafels en een pooltafel in ons café staan.

Loop eens bij ons binnen!

Als je wilt komen darten bij Bet Kolen, kun je zeven dagen per week gewoon binnenlopen in ons eetcafé aan de Broekhovenseweg 111 in Tilburg. Kom je met een grote groep? Dan raden wij je aan om even telefonisch een dartbord of biljarttafel te reserveren. Je neemt contact met ons op door te bellen naar 013 542 28 60.

Vragen? Neem contact met ons op

Bet Kolen is een populair café waar u kunt darten in Tilburg. In ons gezellige dartcafé bent u van harte welkom om een avond of middag te komen darten. Wij hebben 12 professionele dartborden aan de muur hangen en daar kunt u geheel gratis gebruik van maken. Het café bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar en is in die periode uitgegroeid tot een begrip in de regio Tilburg. Meer dan 60 verenigingen bieden wij vandaag de dag onderdak om hun hobby te beoefenen. Darten onder het genot van een hapje en drankje doet u in Tilburg bij Bet Kolen!

Darten in Tilburg onder het genot van een hapje en een drankje

Verschillende competitie- en selectieteams spelen in ons café regelmatig hun trainingspartijtjes en wedstrijden. Ook voor een vriendschappelijk potje darten in Tilburg met uw vrienden of familie kunt u natuurlijk bij ons langskomen. Wilt u een darttoernooi organiseren? Ook daarvoor hebben wij de mogelijkheden. Bet Kolen organiseert bijvoorbeeld ieder jaar het ‘Tilburg Open Darttoernooi’ waar ruim 150 deelnemers aan meedoen. Naast darts kunt u bij ons ook uitstekend terecht om een potje te poolen of te biljarten. Daarvoor hebben wij 6 biljarttafels en een pooltafel in ons café staan.

Kom eens binnenlopen!

Als u wilt komen darten bij Bet Kolen, kunt u 7 dagen per week gewoon binnenlopen bij ons café aan de Broekhovenseweg 111 in Tilburg. Komt u met een grote groep? Dan raden wij u aan om even telefonisch een dartbord of biljarttafel te reserveren: 013 5422860.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?