Partycentrum Tilburg

Ben jij op zoek naar een partycentrum in Tilburg voor een verjaardag, bruiloft of bedrijfsborrel? Dan ben je bij Café en Partycentrum Bet Kolen aan het juiste adres!

Partycentrum in Tilburg

30 tot 300 personen

Binnen- & buitenlocatie

Feestjes, borrels, diners & fuifjes


Brabantse nachten zijn lang, dat weten wij bij Cafe & Partycentrum Bet Kolen in Tilburg maar al te goed. Al bijna 100 jaar, (sinds 1930) wordt er bij ons gefeest. Van kleine feesten voor 30 personen tot uitbundige feesten voor 300 personen. Bruiloften, verjaardagen, jubileums, familiereünies, themafeesten, biercantussen en rollerskate-disco – alles is mogelijk!

In ons partycentrum hebben we verschillende zalen: klein en groot, binnen en buiten. Alle zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals een geluidsinstallatie en projectiescherm. Daarnaast kunnen we de zalen aan elkaar koppelen, zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze binnen- én buitenlocatie.

partycentrum tilburg feest

Hét partycentrum in Tilburg voor ieder feestje


 

Volledige ontzorging


Weergaloze ‘fiskes’ organiseren, laat dat maar aan ons over. Want een goed feest is meer dan alleen een goed partycentrum in Tilburg. Muziek, verlichting, decoratie en catering – wij nemen graag alle zorgen uit handen. Ieder feest is anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom stellen wij graag in overleg met de gast een budget samen. Goed om te weten: wij berekenen geen kosten voor de zaal, het bar/bedienend personeel en de schoonmaak.

  • Diverse zalen – voor ieder budget en aantal gasten
  • Uitgebreide keuze aan arrangementen
  • Uitgebreide keuze aan hapjes en snacks
  • Geen zaalhuur, schoonmaak- en personeelskosten

Onze klanten beoordelen ons met een 4,4/5! 

partycentrum in tilburg met catering

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze locatie


Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?