Bedrijfsleider

Moet ik hier nou godverdomme alles doen

Home » Fulltime Bedrijfsleider

Fulltime Bedrijfsleider


Fulltime bedrijfsleider in een super diverse horecagelegenheid!

 Café Bet Kolen is een zeer unieke horecagelegenheid op 10 minuutjes lopen van Tilburg centrum. We zijn al sinds 1930 een begrip in Tilburg als gezellig café met diverse mogelijkheden voor dineren, feesten, bruiloften, evenementen, borrels, toffe stapavonden en ook nog eens een supermooi groot terras.

Eigenaren Michel en Daisy zorgen er, samen met hun team, voor dat persoonlijke aandacht, gezelligheid, sfeer en gemoedelijkheid voorop staan. Met ons aanbod van diverse ruimtes is geen dag bij ons hetzelfde en komen er wekelijks honderden gasten over de vloer.

Om ons team te versterken zoeken we een bedrijfsleider die overloopt van enthousiasme en ruimschoots ervaring heeft in deze functie.

 Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider bij Café Bet Kolen ga jij je bezighouden met je horecagevoel en kennis overbrengen op het team en bent verantwoordelijk voor het volledige operationele gedeelte van ons bedrijf. Jij bent diegene die gasten kan binden en boeien. Je bent het aanspreekpunt van gasten, personeel, en de DJ’s.

Je bent verantwoordelijk voor zaken zoals inkoop/verkoop, evenementen organisatie en de bijbehorende administratieve taken. Het aannemen van nieuwe mensen, het opleiden, het aansturen en het roosteren hiervan behoort ook tot je takenpakket. Jij ziet erop toe dat er altijd een team met de juiste vaardigheden paraat staat. Natuurlijk ben je aanwezig tijdens belangrijke dagen en evenementen en ben je er niet vies van om ook zelf de handjes uit de mouwen te steken en meedraaien met het team.

Wie willen we graag?

Je bent een echt leiderstype, je kunt sturing geven en hebt een goed helicopterview hierbij. Mensen kunnen je vertrouwen en op drukke momenten ben je stressbestendig en blijf je natuurlijk altijd representatief. Creativiteit en ondernemerschap zijn je sterke punten, je bent de drijvende kracht achter het organiseren van toffe evenementen en weet wat nodig is om gasten te trekken. Jij weet altijd precies wat er te doen is in ons bedrijf en hebt hier een goed overzicht over.

40 uur per week ben je beschikbaar je hebt minimaal 4 jaar ervaring met horecawerk en minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende.

Wat bieden wij je?

 • Fijn start salaris tussen € 2500 en € 2750, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een baan met super veel verantwoordelijkheid
 • De mogelijkheid om jezelf te kunnen door ontwikkelen met opleidingen/cursussen
 • Heel veel ruimte voor eigen inbreng en het samenstellen van een top team
 • De mogelijkheid om te kunnen doorgroeien

Geïnteresseerd?

Wil jij onze collega worden? Reageer dan via info@betkolen.nl en laat ons weten waarom jij een toevoeging aan ons team bent. Daarbij ontvangen wij graag jouw cv met telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken om een kennismaking in te plannen.

(De ingang van het dienstverband wordt bepaald wanneer er meer zicht is op de heropening van de horeca.)

Contractduur 12 maanden (vast dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden)

 

Openingstijden


 • MA
  12:00 - 00:00
 • DI
  12:00 - 00:00
 • WO
  12:00 - 00:00
 • DO
  12:00 - 00:00
 • VR
  12:00 - 02:00
 • ZA
  12:00 - 02:00
 • ZO
  12:00 - 23:00
Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?