Bedrijfsfeest Tilburg

Wil jij een bedrijfsfeest in Tilburg organiseren? Dan ben je bij Café en Partycentrum Bet Kolen aan het juiste adres!

Volledige ontzorging

30 tot 300 personen

Binnen- & buitenlocatie

Een gezellig bedrijfsfeest in Tilburg


Wij weten als geen ander dat een goed bedrijfsfeest super belangrijk is voor het team. Collega’s leren elkaar, in een ongedwongen sfeer, beter kennen en als werkgever kun je je waardering uiten. Of je nu op zoek bent naar een rustige vrijdagmiddagborrel of een spetterend themafeest. Bij Café en Partycentrum Bet Kolen ben je aan het juiste adres!

We bieden een scala aan catering mogelijkheden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het eten en drinken. Van een luxe bittergarnituur tot een in de puntjes verzorgd walking dinner – alles is mogelijk. En breekt de zon door, dan gaan de luiken open en rollen we de barbecue naar buiten.

bedrijfsfeest tilburg

Gastvrijheid sinds 1930


Je tweede huiskamer in Tilburg, dat is precies zoals ons Bet het zelf in 1930 voor ogen had. Deze missie is sindsdien niet veranderd, onze inrichting overigens wel! Ons (bijna 100 jaar oude) bruin café hebben we door de jaren heen flink uitgebreid naar meerdere zalen, waar we 30 tot 300 personen kunnen ontvangen voor een fantastisch bedrijfsfeest in Tilburg.

bedrijfsfeest tilburg - kleine zaal
bedrijfsfeest tilburg - grote zaal
Bedrijfsfeest tilburg - terras
bedrijfsfeest tilburg - biljart

Alle zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals een geluidsinstallatie en projectiescherm. Daarnaast kunnen we de zalen aan elkaar koppelen, zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze binnen- én buitenlocatie.

Complete ontzorging


Met óf zonder feestcommissie – samen maken we er een fantastisch bedrijfsfeest in Tilburg van. Muziek, verlichting, decoratie, dankzij onze jarenlange ervaring zijn we niet voor één gat te vangen. Deel daarom vooral je ideeën met ons, ook al lijken ze onuitvoerbaar.

Wij berekenen standaard geen kosten voor de zaal, geen personeelskosten en geen schoonmaak kosten. Daarnaast is het het bar en bedienend personeel inbegrepen, oftewel: wanneer je kiest voor een bedrijfsfeest in Tilburg bij Bet Kolen wordt je totaal ontzorgt. Geen verborgen kosten achteraf.

bedrijfsfeest tilburg catering

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze locatie


Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?